Om webb­platsen

Webbplatsen är avsedd för alla som har intresse av att veta mer om vår verksamhet. Vi publicerar också nyheter och vissa publikationer, såsom vår öppna årsrapport.

Fingrar på en laptops tangentbord.  Klicka på bilden för att förstora den.

Mycket av FRA:s verksamhet omfattas av sekretess. Allt material på fra.se är dock ohemligt och alltså öppen information.

Webbläsare

Vi har strävat efter att bygga vår webbplats med god tillgänglighet, den fungerar i alla vanliga moderna webbläsare som följer gängse standarder. Informationen går även att läsa med enklare eller äldre webbläsare men sidornas utseende kan då påverkas. Webbplatsen är anpassad för att även fungera på surfplattor och mobiltelefoner.

Kakor (cookies) på FRA:s webbplats

Webbplatsen www.fra.se använder inte kakor. På webbplatsen fra.easycruit.com (som du kommer till genom att klicka på länkarna "Lediga tjänster" eller "Skapa ditt CV" på sidan "Jobba hos oss") används ibland kakor. Dessa tas automatiskt bort när du stänger webbläsaren.

Ansvarig för FRA:s webbplats

FRA:s myndighetsledning är ansvarig för att innehållet på FRA:s webbplats och att de e-tjänster som finns på webbplatsen följer de regler som gäller enligt lag.

Upphovsrätt

Informationen som finns på FRA:s webbplats är öppen men omfattas av lagen om upphovsrätt. Det går bra att använda texter från FRA:s webbplats under förutsättning att källan anges. Lagen gäller dock inte författningar, beslut och yttranden som är fria att använda utan källhänvisning.

Fotografier och vissa digitaliserade publikationer på webbplatsen är upphovsrättsligt skyddade och får inte utan medgivande kopieras för annat än privat bruk. Observera att det gäller även foton som ingår i författningar, beslut och yttranden. Pressbilderna är dock fria att använda förutsatt att ”Foto: FRA” anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver.

Vill du använda upphovsrättsskyddat material såsom bilder, grafik eller FRA:s logotyp och känner dig osäker, kontakta FRA på adressen kommunikation@fra.se.