Jobba hos oss

– med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet

Vårt uppdrag är att bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att utföra det gemensamma uppdraget. Här får du arbeta i en kunskapsintensiv och kreativ miljö där du gör skillnad varje dag.

FRA:s organisation består av fyra avdelningar: avdelningen för signalunderrättelser, avdelningen för cyberverksamhet, avdelningen för teknik och avdelningen för verksamhetsstöd. För en del av våra tjänster krävs yrkeserfarenhet, för andra räcker det med den kunskap du har fått genom att du har engagerat dig i ett ämne du är intresserad av. Det viktigaste för oss är att du brinner för det du gör, vill fortsätta utvecklas och förstår betydelsen av vårt uppdrag.

Klicka här för att läsa mer om våra våra avdelningar

Våra lediga jobb just nu

När du klickar på länken "lediga jobb" kommer du att styras om till den webbplats som hanterar platsansökningar för FRA:s räkning. Denna kan behöva skriva en kaka (cookie-fil) för att hålla reda på din webbläsarsession. Kakan tas automatiskt bort när du stänger ner webbläsaren.

Du godkänner kakor enligt stycket "Våra lediga jobb just nu" strax innan och länkas till våra lediga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. via denna länk

Möt våra medarbetare

Klicka här för att möta våra medarbetare med några olika yrken.

HR kollage av bilder på våra medarbetare
Dekorationsbild bestående av stilistiska vågor