Lediga jobb

Alla våra lediga jobb hittar du via lediga jobblänken nedan. Du kan även registrera ditt CV för en spontanansökan.

När du klickar på länken "lediga jobb" kommer du att styras om till den webbplats som hanterar platsansökningar för FRA:s räkning. Denna kan behöva skriva en kaka (cookie-fil) för att hålla reda på din webbläsarsession. Kakan tas automatiskt bort när du stänger ner webbläsaren.

Våra lediga jobb just nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fasta annonser

Vi söker fler IT-specialister/systemadminsitratörer

Sök en tjänst som IT-specialist/systemadministratör via denna länk

Vi söker fler Infrastructure/system Engineers

Sök en tjänst som Infrastructure/ system Engineer via denna länk

Spontanansökningar

Om du inte hittar ett jobb som passar dig just nu kan du registrera ditt CV i vårt rekryteringssystem. Efter att du registrerat dig kan du sedan kontinuerligt uppdatera din information och ditt CV. Det är också möjligt att skapa en bevakning som meddelar dig när ett det finns ett ledigt jobb som passar din profil.

När du klickar på länken "registrera ditt CV!" kommer du att styras om till den webbplats som hanterar spontanansökningar för FRA:s räkning. Denna kan behöva skriva en kaka (cookie-fil) för att hålla reda på din webbläsarsession. Kakan tas automatiskt bort när du stänger ner webbläsaren. 

Du godkänner kakor enligt ovan för att kunna registrera ditt CV Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som öppnas i ett nytt fönster via denna länk


Dekorationsbild bestående av stilistiska vågor