Drop-in-event: Prata cyberkarriär med FRA

Den 15 mars arrangerar FRA för första gången ett drop-in-event i Stockholm för att hitta nya kollegor som vill vara med och skydda det mest skyddsvärda – vår trygghet, frihet och demokrati. 

Vill du jobba med cyber- och informationssäkerhet inom Sveriges underrättelsetjänst? Träffa oss i Stockholm den 15 mars.

2024-01-19

Är du intresserad av cyber- och informationssäkerhet? Håller du på att utbilda dig inom området eller jobbar du redan med det sedan en tid tillbaka? Nu har du chansen att använda ditt intresse och din kompetens till att skydda Sverige – bli en del av Sveriges underrättelsetjänst.

Under en heldag kan du komma när det passar dig och träffa medarbetare, delta i en kort rekryteringsintervju och testa dina kunskaper i kluriga utmaningar.

Kom och träffa oss!

När? Fredagen den 15 mars 2024 kl. 08.30-16.30
Var? Scandic Continental i Stockholm

Skicka gärna en intresseanmälan till rekrytering@fra.se. Döp mejlet till Rekryteringsevent 15 mars.

Tre skäl att delta

  1. Personligt möte direkt – du försvinner inte i mängden ansökningar
  2. Möjlighet att ställa frågor direkt till medarbetare
  3. Snabbare rekryteringsprocess – nästa steg blir en längre intervju

Har vi fångat ditt intresse? Boka in datumet i din kalender.

Inför ditt deltagande

För oss är säkerhet A och O – inte bara i cyberrymden. Därför kan du behöva visa legitimation om du väljer att bli intervjuad på plats. Tänk också på att du behöver vara svensk medborgare för att vara aktuell för en tjänst på FRA.

För allas säkerhet och trivsel ber vi dig även att undvika medtag av väskor.

Om FRA

Försvarets radioanstalt, FRA, arbetar med signalspaning och cybersäkerhet, och utgör en del av Sveriges underrättelsetjänst. Vi är en civil myndighet som bidrar till att skydda Sverige och svenska intressen.

Läs mer om att jobba hos oss